ΛΟΓΟΤΥΠΑ ΓΙΑ ΜΕΛΙ & ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

Το μέλι και το ελαιόλαδο τα βασικά ελληνικά προϊόντα που έχουν μεγάλο αγοραστικό κοινό όχι μόνο στην εγχώρια αγορά αλλά και σ’ αυτή του εξωτερικού. Προτού σκεφτεί κανείς να τυποποιήσει ένα εξαιρετικο προϊόν όπως το ελληνικό μέλι και το ελληνικό ελαιόλαδο θα πρέπει να βρει ένα κατάλληλο όνομα όπου κατόπιν αυτό θα μπορεί να λογοτυπηθεί παρέχοντας στο προϊόν μια συγκεκριμένη ταυτότητα (branding) που θα το κάνει να ξεχωρίσει και να τοποθετηθεί (positioning) σωστά στην αγορά που στοχεύει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΩΣ ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ;

Η μελέτη και σχεδιασμός λογοτύπου είναι τα δύο διαφορετικά στάδια που ο γραφίστας λογοτύπου θα πρέπει με αφοσίωση να ακολουθήσει. Αφετηρία δίχως άλλο στη διαδικασία μελέτης & σχεδιασμού λογοτύπου αποτελεί η ενημέρωση (brief) για την εταιρεία και τη στρατηγική επικοινωνίας της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ – 8 TIPS ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

Το να περιλάβετε QR CODE ή CONTACT QR στην επαγγελματική σας κάρτα για άμεση πρόσβαση σε ιστοσελίδα από φορητές συσκευές συστήνεται από τη στιγμή που η επαγγελματική ιδιότητα σας είναι συνυφασμένη με τεχνολογία χωρίς κάτι τέτοιο όμως να είναι δεσμευτικό και για άλλες επαγγελματικές ιδιότητες. Ξαφνιάστε πρακτικά αλλά & δημιουργικά τους πελάτες σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ