ΓΙΑ ΛΙΓΟ! Αξιοποίησε το κουπόνι

Πάρε έκπτωση 20% στο logo design!

ΓΙΑ ΛΙΓΟ! Αξιοποίησε το κουπόνι

Πάρε έκπτωση 20% στο logo design!

ΓΙΑ ΛΙΓΟ! Αξιοποίησε το κουπόνι

Πάρε έκπτωση 20% στο logo design!

logo designer grafistas gia logotypa 1

ΞΕΚΙΝΑ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΟ

Στη logo4start γνωρίζουμε το ταξίδι και αντιλαμβανόμαστε τους προβληματισμούς και τις επιθυμίες σου. Είμαστε εδώ, για να μας ενημερώσεις για το επιχειρηματικό σου ξεκίνημα και να συζητήσουμε κατόπιν (τηλεφωνικά, “δια ζώσης” με ραντεβού στο γραφείο μας ή και με βιντεοδιάσκεψη) τις λεπτομέρειες και τη στρατηγική σχεδιασμού. Μαζί θα ανακαλύψουμε όλα τα στοιχεία που θα σου δώσουν την ώθηση που χρειάζεσαι. Αυτή, που μόνο μία μελετημένη και φροντισμένη εικόνα μπορεί να σου προσφέρει.
Είχαμε τη χαρά να σχεδιάσουμε επαγγελματικά λογότυπα για πάνω από 400 επιχειρήσεις στην Ελλάδα αλλά και σε επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο. Κάνεις start στο «επιχειρείν»; Kάνε το σωστά, με logo4start!
Κατσιγιώργης Παύλος – γραφίστας & web designer / developer από το smartgraphic | creative studio.

ερωτηματολόγιο online

Σχεδιαστικό κόστος: από €300 + φπα 24% με συμφωνητικό ~ ONLINE ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ & ΠΑΡΟΧΕΣ: Παρουσίαση 3 + 2 προσχεδίων ~ Παράδοση γραμμικού αρχείου PDF ~ Εικόνες προφίλ για κοινωνικά δίκτυα  ~ επιστολόχαρτο MS Word ~ JPG και διαφανή PNG αρχεία εικόνας~ ~ Παροχή εγχειριδίου σωστής χρήσης ~ Παράδοση κωδικών χρωμάτων για WEB + PRINT.