εμπειρία γραφίστα online

Pavlos Katsigiorgis Grafistas Gia Logotypa Etairion Logo4start

Έχω σπουδάσει γραφιστική εντύπου και σχεδιασμό & κατασκευή ιστοσελίδων. Η γραφιστική όμως δεν σημαίνει ότι απλά σχεδιάζω κάτι όμορφο και αυτό λειτουργεί από μόνο του. Η γραφιστική είναι διαφήμιση, επικοινωνία και εμπεριέχει πρωτίστως στρατηγικό μάρκετινγκ. Οι επιπρόσθετες σπουδές μου στη διαφήμιση, marketing και κειμενογράφηση με βοήθησαν στο δημιουργικό σκεπτικό και προσέγγιση σε ότι project χρειάζεται ιδέες και λύσεις design.

Παράλληλα συνέχισα επιμορφωτικά σεμινάρια σε πλατφόρμες δυναμικής διαχείρισης περιεχομένου ιστοσελίδων με WordPress . Επίσης παρακολούθησα σεμινάρια της Google στη διαφημιστική πλατφόρμα Google Ads καθώς και σχετικά σεμινάρια για Social Media περιεχόμενο & στρατηγική.

Ξεκίνησα ως γραφίστας σε τυπογραφείο και κατόπιν για λίγο διάστημα εργάστηκα σε ατελιέ διαχωρισμών ενώ πριν δημιουργήσω το smartgraphic | creative studio διατέλεσα για 2 χρόνια art director / κειμενογράφος σε διαφημιστική εταιρεία. Συνολικά πάνω από 20 χρόνια στη γραφιστική εντύπου και internet με τα τελευταία 15 χρόνια στο smartgraphic | creative studio.

Παράλληλα η εξειδίκευση μoυ στην ονοματολογία, μελέτη και σχεδιασμό λογοτύπου και εταιρικής ταυτότητας, με ώθησε από το 2010 και μετά να λειτουργώ τη 2η portfolio ιστοσελίδα μου, Logo4start.com ως οnline γραφίστας αποκλειστικά για σχεδιασμό λογοτύπου από γραφίστα μέσω internet για όλη την Ελλάδα, Κύπρο, Ευρωπαϊκή Ένωση & Η.Π.Α.

Συνολικά έχω σχεδιάσει πάνω από 350 επαγγελματικά λογότυπα, πάνω από 150 ιστοσελίδες, πάνω από 30 συσκευασίες / ετικέτες προϊόντων καθώς και πολυάριθμα εταιρικά έντυπα, καταλόγους, διαφημιστικά φυλλάδια, διαφημιστικές καταχωρίσεις και εταιρικές ταυτότητες. Παράλληλα συνεργάζομαι με επαγγελματίες φωτογράφους, τυπογράφους, digital marketers, web host και εξειδικεμένους κειμενογράφους για να παρέχω πλήρη κάλυψη στις ανάγκες υλοποίησης του κάθε project.