Λογότυπα από Γραφίστα μέσω Internet

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 350 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ ΣΤΟ Lοgo4start.com

5 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ:
1. Συμπλήρωσε Ερωτηματολόγιο για το δικό σου λογότυπο
2. Συμπληρωματική τηλεφωνική ενημέρωση
3. Έως εφτά (7) προσχέδια βάση ενημέρωσης για την εταιρεία
4. Επιλογή Λογοτύπου
5. Αποστολή Αρχείων Λογοτύπου
Καλέστε για ενημέρωση: 213 03 27 992

ΓΡΑΦΙΣΤΑΣ Κατσιγιώργης Παύλος (bio +video)

Στο Δημιουργικό Γραφείο SmartGraphic καθώς και στην ιντερνετική σχεδιαστική υπηρεσία Logo4start.com διαθέτουμε 18ετή εμπειρία στη γραφιστική εντύπου καθώς και σε σχεδιασμό / κατασκευή ιστοσελίδων.

Βασική αρχή μας αποτελεί η απλότητα και η καθαρότητα της φόρμας που επικοινωνεί με σαφήνεια και δημιουργικότητα το μήνυμα. Η αποτελεσματική επικοινωνία στη διαφήμιση εμπεριέχει στρατηγική για να είναι αποτελεσματική και επιτυχημένη.

Αποστολή μας είναι όχι μόνο να δημιουργούμε όμορφα σχέδια αλλά γραφιστικό σχεδιασμό με συγκεκριμένη κατεύθυνση κατόπιν ενημέρωσης και επικοινωνίας με το πελάτη.
Η πολύχρονη εμπειρία μας στο σχεδιασμό λογοτύπου, συσκευασιών, εταιρικών εντύπων, ιστοσελίδων κ.α.μας ωθεί να πιστεύουμε ότι στην αποτελεσματική επικοινωνία, ισχύει: “Design is Creativity with Strategy”.

Κατσιγιώργης Παύλος / γραφίστας εντύπου & internet

Έχω σπουδάσει γραφιστική εντύπου και σχεδιασμό ιστοσελίδων. Η γραφιστική όμως δεν είναι σημαίνει ότι απλά σχεδιάζω κάτι όμορφο και αυτό λειτουργεί από μόνο του. Η γραφιστική είναι διαφήμιση, επικοινωνία και βέβαια εμπεριέχει στρατηγικό μάρκετινγκ. Οι σπουδές μου στη διαφήμιση, marketing και διαφημιστική κειμενογραφία με βοήθησαν κατόπιν στο δημιουργικό σκεπτικό και προσέγγιση σε ότι project χρειάζεται λύσεις και ιδέες design.

Παράλληλα συνέχισα επιμορφωτικά σεμινάρια σε πλατφόρμες δυναμικής διαχείρισης περιεχομένου ιστοσελίδων όπως το WordPress στο κομμάτι του σχεδιασμού και ανάπτυξης / κατασκευής ιστοσελίδων. Επίσης παρακολούθησα σεμινάρια της Google στη διαδικτυακή διαφημιστική πλατφόρμα Google Ads καθώς και σχετικά σεμινάρια για Social Media περιεχόμενο & στρατηγική.

Ξεκίνησα ως γραφίστας από τυπογραφείο και κατόπιν για λίγο διάστημα εργάστηκα σε ατελιέ διαχωρισμών ενώ πριν δημιουργήσω το  Δημιουργικό Γραφείο SmartGraphic διατέλεσα art director σε διαφημιστική εταιρεία. Συνολικά πάνω από 18 χρόνια στη γραφιστική εντύπου και internet με τα τελευταία 10 χρόνια στο  Δημιουργικό Γραφείο SmartGraphic.

Παράλληλα η εξειδίκευση μας στη ονοματολογία, μελέτη και σχεδιασμό λογοτύπου και εταιρικής ταυτότητας, μας ώθησε από το 2010 και μετά να λειτουργούμε την ιστοσελίδα Logo4start.com όπου έχει γίνει πλατφόρμα σχεδιασμού λογοτύπου από γραφίστα μέσω internet για όλη την Ελλάδα, Κύπρο, Ευρωπαϊκή Ένωση & Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Συνολικά έχουμε σχεδιάσει πάνω από 350 επαγγελματικά λογότυπα  καθώς και πάνω από 120 ιστοσελίδες παρουσίασης, εταιρικών καταλόγων και ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Βασική Ιστοσελίδα SmartGraphic | Creative Studio: www.smartgraphic.gr

Ιστοσελίδα δειγμάτων σε λογότυπα: www.logo4start.com

linkedin Πλήρες βιογραφικό: https://gr.linkedin.com/in/grafistas