Περισσότερες από 350 επιχειρήσεις έχουν εμπιστευθεί το σχεδιασμό του λογοτύπου τους στη σχεδιαστική υπηρεσία Logo4start.com του γραφίστα Κατσιγιώργη Παύλου από smartgraphic | creative studio. Συμπλήρωσε το ερωτηματολόγιο για την επαγγελματική εικόνα της επιχείρηση σου.

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ

Έχω σπουδάσει γραφιστική εντύπου και σχεδιασμό ιστοσελίδων. Η γραφιστική όμως δεν είναι σημαίνει ότι απλά σχεδιάζω κάτι όμορφο και αυτό λειτουργεί από μόνο του. Η γραφιστική είναι διαφήμιση, επικοινωνία και βέβαια εμπεριέχει στρατηγικό μάρκετινγκ. Οι σπουδές μου στη διαφήμιση, marketing και διαφημιστική κειμενογραφία με βοήθησαν κατόπιν στο δημιουργικό σκεπτικό και προσέγγιση σε ότι project χρειάζεται λύσεις και ιδέες design.

Παράλληλα συνέχισα επιμορφωτικά σεμινάρια σε πλατφόρμες δυναμικής διαχείρισης περιεχομένου ιστοσελίδων όπως το WordPress στο κομμάτι του σχεδιασμού και ανάπτυξης / κατασκευής ιστοσελίδων. Επίσης παρακολούθησα σεμινάρια της Google στη διαδικτυακή διαφημιστική πλατφόρμα Google Ads καθώς και σχετικά σεμινάρια για Social Media περιεχόμενο & στρατηγική.

Ξεκίνησα ως γραφίστας από τυπογραφείο και κατόπιν για λίγο διάστημα εργάστηκα σε ατελιέ διαχωρισμών ενώ πριν δημιουργήσω το Δημιουργικό Γραφείο smartgraphic διατέλεσα art director σε διαφημιστική εταιρεία. Συνολικά πάνω από 18 χρόνια στη γραφιστική εντύπου και internet με τα τελευταία 10 χρόνια στο Δημιουργικό Γραφείο SmartGraphic.

Παράλληλα η εξειδίκευση μας στη ονοματολογία, μελέτη και σχεδιασμό λογοτύπου και εταιρικής ταυτότητας, μας ώθησε από το 2010 και μετά να λειτουργούμε την ιστοσελίδαLogo4start.com όπου έχει γίνει πλατφόρμα σχεδιασμού λογοτύπου από γραφίστα μέσω internet για όλη την Ελλάδα, Κύπρο, Ευρωπαϊκή Ένωση & Η.Π.Α.

Συνολικά έχουμε σχεδιάσει πάνω από 350 επαγγελματικά λογότυπα  καθώς και πάνω από 120 ιστοσελίδες παρουσίασης, εταιρικών καταλόγων και ηλεκτρονικών καταστημάτων.