γραφίστας / logo designer Κατσιγιώργης Παύλος
Επαγγελματικό λογότυπο από γραφίστα

Περισσότερες από 350 επιχειρήσεις  στην Ελλάδα, Κύπρο, Ευρωπαϊκή Ένωση και Η.Π.Α. έχουν εμπιστευθεί το σχεδιασμό λογοτύπου από επαγγελματία γραφίστα στο Logo4start.com. 20ετή εμπειρία στη δημιουργία λογοτύπου με εμπνευσμένες ιδέες, με το στοιχείο της έκπληξης και καλαισθησία για την αξιόπιστη εικόνα της επιχείρηση σας. Γιατί το επαγγελματικό λογότυπο εμπνέει εμπιστοσύνη και προσδίδει κύρος. Γραφίστας  λογοτύπου: Κατσιγιώργης Παύλος από το smartgraphic | creative studio. Δείτε παραδείγματα πως παρουσιάζουμε προσχέδια, παρακάτω.

ΠΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ

  1. Η όλη διαδικασία ξεκινάει συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο ενημέρωση για την εταιρεία σας ΕΔΩ.
  2. Κατόπιν μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας συμπληρώνουμε τυχόν επιπρόσθετες πληροφορίες που είναι απαραίτητες.
  3. Περίπου 8-10 εργάσιμες ημέρες μετά, στέλνονται σε αποκλειστική διεύθυνση internet (ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΛΑΤΩΝ / PRIVATE ΣΕΛΙΔΑ) τα 4 πρώτα προσχέδια. Σε πολλές περιπτώσεις από τα 4 πρώτα προσχέδια προκύπτει η τελική επιλογή.
  4. Αν χρειαστεί σχεδιάζονται επιπλέον 3 νέα προσχέδια με βάση την επανατροφοδοτούμενη πληροφορία σας (feedback).
  5. Δυνατότητα διορθώσεων / αλλαγών / δοκιμών / εξέλιξης στα  προσχέδια που έχουν ήδη παρουσιαστεί (π.χ. χρωματικοί συνδυασμοί κ.α.)
  6. Κατόπιν της τελική επιλογής λογοτύπου σας αποστέλλονται όλα απαραίτητα αρχεία.
  7. Το λογότυπο που λαβαίνεται είναι έτοιμο για οποιαδήποτε εφαρμογή σε εταιρική ταυτότητα (επαγγ. κάρτα, ιστοσελίδα, έντυπο, επιγραφή κ.α.).